Was kost mediation


Voor een mediation betalen de partijen in principe gezamenlijk (of soms ťťn van hen) het honorarium van de mediator vermeerderd met onkosten (zoals reiskosten, huur van de locatie, etc.) en BTW. Als partijen zich tijdens de mediation laten bijstaan door deskundigen zijn de kosten daarvan in voor rekening van die partij.

Bovendien betekent een geslaagde mediation het einde van het geschil. Er bestaat geen mogelijkheid van hoger beroep, met alle daarbij behorende extra kosten. Ook bij een mislukte mediation is zeker niet altijd sprake van overbodige kosten. Doordat men weet waar de pijnpunten liggen kan de discussie in een gewone procedure efficiŽnter worden gevoerd. Ook is het mogelijk om tijdens een mediation overeenstemming te bereiken over bepaalde aspecten en procedure afspraken te maken. Dan behoeft men in de procedure niet van voren af aan te beginnen.

Het uurtarief voor business mediation is Ä 195,00 te vermeerderen met 21% BTW. Voor particulieren is er een aangepast tarief bespreekbaar. Dit is op aanvraag beschikbaar.            

Wij bellen u

Of bel ons 070-2211421

Of e-mail ons
info@nadorp-mediation.nl


HansNadorp.nl

De Mediatoropleiders

Disclaimer

Algemene voorwaarden

Privacy Statement